fbpx

Verkoopbegeleiding

Als projectontwikkelaar, bouwonderneming of woningbouwcorporatie wilt of kunt u zich niet altijd zelf bezig houden met het gespecialiseerde werk van verkoop. Juist het in verkoop zijn van een project vergt nog meer specifieke aandacht dan in het verleden. Het is van groot belang dat ook de laatste woningen zo snel mogelijk worden verkocht. Tenslotte zijn dit de woningen die u de benodigde inkomsten bezorgen. Een goede reden voor u om voor uw verkoopbegeleiding een nieuwbouwspecialist als TOP-og in te schakelen.

TOP-og kan de verkoop zelfstandig verzorgen onder haar eigen naam. Zoekt u echter voor een bepaalde tijd of enkele uren in de week uitbreiding van uw eigen verkoopafdeling, dan kan er ook op interim basis gewerkt worden onder de naam van uw bedrijf. Zo voorkomt u dat u bij tijdelijke uitbreiding of vervanging van uw personeel direct vast zit aan een langdurig personeelscontract.

Doordat TOP-og al meer dan 25 jaar ervaring heeft op het gebied  van nieuwbouw, haalt u met TOP-og de specifieke knowhow in huis die van belang is om een snelle afzet van uw project  te bewerkstelligen.

In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag hoe TOP-og u bij de verkoop van uw nieuwbouwproject van dienst kan zijn.