fbpx

Uw nieuwbouwproject snel verkocht!

We leven momenteel in een onzekere periode waarbij het belangrijk is de juiste klanten te vinden en te behouden voor de aankoop van uw nieuwbouwproject. Momenteel zijn er 3 tot 4 gesprekken per nieuwbouw woning nodig om de juiste klant te krijgen die tot aankoop overgaat. Hoe komt dit? Is de nieuwbouwwoning dan zoveel anders geworden dan een half jaar geleden?

Wat kan TOP-og voor uw bedrijf betekenen?

Het blijkt dat klanten nu nog kritischer kijken naar de nieuwbouwwoning. Waarbij voorheen er sneller gekocht werd omdat de woning anders al weg was, wordt er nu beter nagedacht of de woning wel voldoet aan al de woonwensen van de klant. Natuurlijk is een woning uit een project nooit helemaal naar de wens van de individuele klant, maar vaak wel via het meer-/minderwerk naar hun wens te maken. Het is daarom op dit moment erg belangrijk voor de verkopers van uw nieuwbouwproject om alle mogelijkheden van de woning in te zien om zo de potentiële kopers erop te kunnen wijzen hoe de woning tijdens de bouw aangepast kan worden aan hun individuele woonwensen. Een verkoper die tevens verstand heeft van kopersbegeleiding en deze 2 disciplines samenvoegt tijdens het verkoopgesprek zal tot snellere verkoopresultaten van uw nieuwbouwproject leiden.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de nieuwbouw, waarvan 18 jaar als zelfstandige kan Bianca Sabel van TOP onroerend goed deze disciplines combineren en u bijstaan om uw nieuwbouwproject snel verkocht te krijgen. Meer weten? Kijk dan op https://www.top-og.nl/diensten-aan-bedrijven

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.