fbpx

TOP onroerend goed bestaat 15 jaar!

15 jaar TOP onroerend goed

April dit jaar is het 15 jaar geleden dat TOP onroerend goed, makelaar en adviseur in nieuwbouw en ouderenhuisvesting, is opgericht. Een heugelijk feit dat zeker gevierd moet gaan worden.

Bianca heeft besloten dit samen met de BAR inwoners te vieren, door zich maatschappelijk in te zetten en een 55+ beurs voor hen te organiseren. Deze beurs zal op zaterdag 8 april 2017 van 12 tot 15 uur in het Dienstencentrum aan de Windsingel 166 te Barendrecht worden gehouden. 

 

 

55+ beurs BAR gemeenten

Al jarenlang wordt met veel succes voor deze groep een landelijke beurs gehouden, maar kunt u daar ook de informatie vinden over wat er zoal in de BAR gemeenten aan mogelijkheden op het gebied van wonen, welzijn en advies is? Daarom heeft Bianca samen met Marcella ten Kortenaar van OptiOrganize het initiatief genomen om in navolging hierop een 55+ beurs BAR gemeenten te organiseren. Deze beurs wordt mede mogelijk gemaakt door Kijk op Welzijn, Rabobank Ridderkerk Midden IJsselmonde en de BAR-organisatie (informatie WMO voorzieningen). Op de beurs vindt u veelal organisaties en bedrijven die gevestigd zijn in en om de BAR- gemeenten. 

Wonen, Lifestyle en Advies

Op de beurs vindt u informatie over Wonen, Lifestyle en Advies. Zo treft u niet alleen informatie aan over wonen en zorg, maar ook over voeding, gezondheid en sport. Tevens is er een notaris aanwezig om u te informeren over het verschil tussen een levenstestament en een testament. Daarnaast kunt u financieel advies krijgen en zijn er ook diverse metingen van uw gezondheid mogelijk zoals een bloeddruk-, glucose-, vetpercentage- en een oogmeting.

Natuurlijk is TOP onroerend goed zelf ook met een informatiestand aanwezig. U kunt zich daar laten informeren over wat een woning zoal nodig heeft om er zorgeloos ouder in te kunnen worden. Bovendien is er informatie te vinden over de verschillende diensten die TOP onroerend goed u kan bieden en kunt u meer te weten komen over een eigentijdse woonoplossing als de mantelzorgwoning.

Viert u het 15 jarig bestaan mee?

Wilt u het 15 jarig bestaan van TOP onroerend goed mee vieren? Kom dan op zaterdag 8 april 2017 van 12 uur tot 15 uur naar het Dienstencentrum aan de Windsingel 166 te Barendrecht en breng een bezoek aan de beurs.

Bianca hoopt u dan ook in grote getale op 8 april persoonlijk te mogen begroeten!

55+ beurs BAR gemeenten