fbpx

Over TOP-og

TOP Onroerend Goed of wel TOP-og wordt vertegenwoordigd door Bianca Sabel.

Zij is haar loopbaan begonnen in 1986 bij een bouwbedrijf annex projectontwikkelingsmaatschappij, waar zij verantwoordelijk is geweest voor de organisatie en inrichting van het totale verkooptraject. Tot haar werkzaamheden behoorden onder andere de verkoop en verkoopbegeleiding van de nieuwbouwprojecten, kopersbegeleiding, het maken van verkoopbrochures  en de oplevering van de woningen. Klanten hadden contact met haar vanaf het eerste moment van kennismaking met het project tot en met de sleuteloverdracht aan toe. Tijdens deze periode heeft zij haar makelaarsdiploma gehaald.

Hierna is zij 8 jaar verantwoordelijk geweest voor de financiële/administratieve aspecten en het beheer van bedrijfsmatig onroerend goed bij een belegger.

Omdat haar liefde toch meer bij de omgang met particuliere woningkopers lag, heeft zij in 2002 besloten voor zichzelf te starten onder de naam TOP-ogZij heeft op dat moment besloten zich te specialiseren op het gebied van nieuwbouw en kan daarom goed van dienst zijn bij de verkoop, verkoopmanagement, verkoopbegeleiding, kopersbegeleiding, maar ook opleveringsbegeleiding van uw nieuwbouwproject.  

Als nieuwbouwspecialist binnen de makelaardij wordt uitgebreide vakkennis aan een persoonlijke, klantgerichte manier van werken gekoppeld. Een manier van werken die door haar opdrachtgevers zeer gewaardeerd wordt.

In 2009 is zij in aanraking gekomen met huisvesting voor ouderen. Om meer kennis op dit gebied op te doen, heeft Bianca een speciale cursus hiervoor gevolgd. Naast het adviseren van haar opdrachtgevers over ouderenhuisvesting geeft zij nu ook ouderen adviezen over aanpassingen in hun huidige woning en treedt zij op als begeleider bij de aankoop van toekomst gerichte woningen. Bovendien bemiddelt zij bij de aankoop van mantelzorgwoningen.