fbpx

Te Koop; 2 Mantelzorgwoningen!

Binnenkort 2 Mantelzorgwoningen te koop!

Type Aanleun; €60.000,= excl. plaatsing – 36 m2

Type Comfort; €100.000,= excl. plaatsing – 54m2

 

 

 

 

 

 

 

 

De mantelzorgwoning-comfort is van vele gemakken voorzien. Dankzij de goede isolatie en het bijzondere systeem van verwarmen en koelen (met behulp van een luchtwarmtepomp) is er zowel in de winter als in de zomer een prettig binnenklimaat. De lucht wordt continu gefilterd en gereinigd. Door de vele ramen wordt mantelzorgwoning als licht en ruim ervaren.

In de mantelzorgwoning kan desgewenst veel met een afstandsbediening geregeld worden, zoals het licht, de afzuigkap in de keuken, de gordijnen, de deuren, het doorspoelen van het toilet. In het begin zijn dit soort zaken luxe, bij een toenemende zorgvraag wordt het regelmatig noodzaak.

De mantelzorgwoning staat in principe los van de hoofdwoning, waarin de mantelzorgende familieleden wonen. Indien gewenst is een ‘verbindingsgang’ tussen beide woningen eenvoudig aan te leggen.

De mantelzorgwoning-comfort heeft het woonkeur-keurmerk. Dit betekent dat de woning van hoge kwaliteit is, voldoet aan belangrijke veiligheidseisen van brandweer en politie en milieuvriendelijk is.

De mantelzorgwoning is mede door ergotherapeuten ontwikkeld. Dit heeft geleid tot de volgende standaarduitrusting:
– Overal is voldoende manoeuvreerruimte
– Alle deuren zijn extra breed en er zijn nergens drempels
– De keuken is elektrisch hoog-laag instelbaar
– Alles in de badkamer is in hoogte en breedte instelbaar, zelfs het toilet
– Veel kan met afstandsbedieningen geregeld worden
– Basisinfrastructuur voor ICT-oplossingen

Bovenop deze standaardvoorzieningen kan het voorzieningenniveau verder worden uitgebreid. Zo nodig wordt het voorzieningenniveau hoger dan in een verpleeghuis.

Meer informatie: Bianca Sabel 06-47166196 of ga naar de contactpagina op deze website.