fbpx

Woonadvies voor Senioren

Aanbieding: 

Laat een beknopte woonscan uitvoeren.

Deze aanbieding is verlengd tot 1 oktober 2021.

Senioren Woonadvies:

Wilt u nog lang in uw huidige woning blijven wonen of bent u van plan om te verhuizen? In beide gevallen is het raadzaam om eens kritisch naar de woning te kijken. Kunt u, nu u wat ouder wordt, nog steeds met gemak uit de voeten? Met het ouder worden veranderen immers uw wensen en behoeften en dus ook uw eisen die u aan de woning mag stellen. Door hier nu vast aandacht aan te besteden heeft u daar straks veel gemak van. Een levensloopgeschikte woning stelt mensen in staat tot op hoge leeftijd zelfstandig te blijven wonen. Bent u op zoek naar een makelaar en adviseur die u bij uw persoonlijke woonsituatie kan helpen? Met Senioren Woonadvies begeleid ik u graag op weg naar een passende woning.

Nieuwbouw:

Door de jarenlange ervaring in de verkoop van nieuwbouwprojecten en daarbij ook de ervaring op het gebied van kopersbegeleiding weet Senioren Woonadvies van TOP onroerend goed als geen ander wat er allemaal rond de aankoop van een nieuwbouwwoning komt kijken. Samen met u wordt er kritisch gekeken naar de bouwtekeningen en helpen wij u bij het beoordelen of aanpassingen aan de woning mogelijk zijn. Helaas komt het nog vaak voor dat de woning niet “seniorproof” is. De badkamer is niet goed ingedeeld en geschikt om later te kunnen douchen met hulp. Een slaapkamer ¬†heeft te weinig ruimte om goed met een rollator of rolstoel bij het bed te komen. Waar kunnen eventuele hulpmiddelen, zoals een scootmobiel worden geplaatst? Allemaal zaken om goed over na te denken bij de aankoop van een nieuwbouw woning waar u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen. Samen met Senioren Woonadvies bekijkt u de mogelijkheden van de woning. Juist bij nieuwbouw is het vaak nog eenvoudig om vroegtijdig een aantal zaken naar uw wensen uit te laten voeren. Tenslotte kunt u worden begeleid bij de oplevering/sleuteloverdracht van uw nieuwbouwwoning.

Levensloopgeschikt wonen:

Door de overheidsmaatregelen, de vergrijzing en de beperking van het aantal nieuwbouwwoningen, wordt het steeds meer noodzaak om bestaande woningen aan te passen. Langer thuis blijven wonen of alternatieve huisvesting? Senioren Woonadvies ondersteunt en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze.

Klik voor een korte bedrijfspresentatie van TOP onroerend goed op de afbeelding hiernaast en zie wat TOP onroerend goed met Senioren Woonadvies zoal voor u persoonlijk zou kunnen betekenen.

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied heeft TOP-og zich aangesloten bij de vereniging Huisvesting Op Maat. Door scholing, onderlinge samenwerking, uitwisseling van ervaring en bijwonen van bijeenkomsten wordt de kennis up to date gehouden. Als professional van HOM ben ik werkzaam in de BAR gemeenten, de Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Woont u echter buiten dit gebied dan kunt u contact opnemen met 1 van de collega professionals van HOM. Klik voor de gegevens van deze professionals of meer informatie over de vereniging, op het HOM logo hiernaast om naar de website van de vereniging te gaan.

TOP-og ondersteunt u graag bij uw keuze op woongebied.