fbpx

Tip van de maand april; Maak gebruik van een Senioren Makelaar als u wat ouder wordt!

Maak gebruik van een Senioren Makelaar als u wat ouder wordt!

Tegenwoordig zie je in de makelaardij steeds meer verschillende specialisaties. Zo heb je een makelaar die zich specifiek richt op aankoop van woningen, de Aankoopmakelaar, een makelaar die zich op nieuwbouw gericht heeft de Nieuwbouwmakelaar of een makelaar die zich op starters op de woningmarkt richt, de Startersmakelaar. Waarom zou er dan geen makelaar zijn die zich op de senioren onder ons richten, de zo genoemde Senioren Makelaar!

Juist als u wat ouder wordt is het prettig als er een makelaar is die u adviseert en begeleidt op huisvestingsgebied en met u meedenkt of de woning voor u (nog) wel geschikt is, ook als het allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat.

Bent u tevreden met uw huidige woonruimte? Wilt u een aanpassing in uw woning of toch een verhuizing? Wat komt er dan allemaal op u af?

Lang niet elke woning is geschikt voor u!

Een Senioren Makelaar komt naar de klant toe en inventariseert samen met de klant de wensen, behoeften en eventuele zorgvraag, zodat de makelaar het advies kan geven dat past bij de klant. Het beoordelen van een woning op levensloopbestendigheid is een vak apart dat maar door weinig makelaars beheerst wordt.

Wat doet een Senioren Makelaar zoal?

  • Het zoeken van een nieuwe, geschikte woning (vaak zowel koop als huur)
  • Het  adviseren en begeleiden bij aanpassingen van de huidige woning
  • Het begeleiden van een verhuizing
  • Zoeken naar andere dan reguliere oplossingen zoals bijvoorbeeld een mantelzorgwoning
  • Het maken van een plan van aanpak
  • Een senioren woontoets van de huidige of nieuw te betrekken woning

en nog veel meer.

Overal waar u hulp bij nodig heeft op huisvestingsgebied of waar u tegenop ziet, daar kan de Senioren Makelaar u bij adviseren of begeleiden.

U wordt ontzorgt waar nodig!

TOP onroerend goed is zo’n makelaar voor de BAR gemeenten, Drechtsteden en Hoeksche Waard.

Op zoek naar een ervaren Senioren Makelaar bij u in de buurt? Kijk dan op de website van vereniging Huisvesting op Maat (www.hom.nl)