fbpx

Senioren Makelaar

Zorgeloos ouder worden in de eigen woning!

Wilt u graag in uw woning blijven wonen? Bevalt de buurt u zo goed dat u eigenlijk niet weg wilt of wilt u juist naar een nieuwe woning verhuizen? Ontdek wat uw woning nodig heeft om er tot op hoge leeftijd zelfstandig te kunnen blijven wonen.

Het beleid van de overheid is dat mensen steeds langer thuis moeten blijven wonen. Het is dus verstandig een huis te bewonen waar het mogelijk is te blijven, ook wanneer u fysieke problemen krijgt.

TOP-og heeft zich gespecialiseerd op het gebied van ouderenhuisvesting en mag zich, na een speciale opleiding te hebben gevolgd, nu met recht Senioren Makelaar noemen. Zij beoordeelt uw woning of de door u aan te kopen woning op aspecten die te maken hebben met ouder worden in de eigen woning. Het beoordelen van een woning op levensloopbestendigheid is een apart vak dat maar weinig makelaars beheersen.

Lang niet elke seniorenwoning is geschikt voor ouderen!

Als professional kijkt TOP-og samen met u vanuit een drietal oogpunten naar uw woonsituatie en eventueel toekomstige zorgbehoefte;

  1. Is de huidige woning geschikt om aan te passen of te verbouwen?
  2. Is verhuizen een (wenselijke) optie?
  3. Behoort een verplaatsbare mantelzorgwoning tot de oplossingen?

TOP-og adviseert en begeleidt dergelijke trajecten van het begin tot het einde en ontzorgt u waar mogelijk!

Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied heeft TOP-og zich aangesloten bij de vereniging Huisvesting Op Maat. Door scholing, onderlinge samenwerking, uitwisseling van ervaring en bijwonen van bijeenkomsten wordt de kennis up to date gehouden.