fbpx

Opleveringsbegeleiding

Een woning kopen is voor mensen al een hele stap. Laat staan als het om nieuwbouw gaat. Er komt heel wat bij kijken en het is tenslotte ook geen alledaagse bezigheid voor de klanten. Na allerlei beslissingen te hebben genomen over de afwerking van de woning kijkt elke koper uiteindelijk uit naar het moment van de sleuteloverdracht.

De oplevering is een belangrijk afsluitend onderdeel van het koopproces en verdient dan ook gedegen aandacht. Om te voorkomen dat dit feestelijke moment voor de kopers overschaduwt wordt door klachten, kunt u gebruik maken van de opleveringsbegeleiding door TOP-og.

TOP-og begeleidt de kopers tijdens de voorschouw en de oplevering en onderhoudt contact met de uitvoerder op het werk over de afhandeling van de punten. TOP-og vraagt  de uitvoerder bij de oplevering een klusjesman mee te sturen, die direct tijdens het inspecteren van de woning een aantal puntjes kan verhelpen. Hierdoor zullen de kopers na de sleuteloverdracht snel zelf aan de slag kunnen aan, zonder dat zij bij hun planning last zullen hebben van uw mensen. Ook het invullen van de papieren, de communicatie met vereniging eigen huis en dergelijke nemen wij u uit handen.

Uiteindelijk zorgt TOP-og er voor dat de sleuteloverdracht een feestelijke afsluiting van het koopproces zal worden.