fbpx

Onbezorgd wonen in Sliedrecht

TOP-og heeft voor de senior van nu, een prachtig, ruim en comfortabel appartement te huur in Sliedrecht, waarbij privacy en geborgenheid hoog in het vaandel staan.

U woont hier geheel zelfstandig in een veilige omgeving, waarbij het mogelijk is om incidenteel of blijvend zorg in uw eigen appartement te krijgen.

Dit appartementsgebouw biedt net dat beetje extra dat er voor zorgt dat u zelfstandig kunt blijven wonen!

Foto gebouw

Het appartement:

Op dit moment zijn er nog enkele 2-kamer appartementen beschikbaar van circa 62 m2 groot voorzien van een aantal praktische voorzieningen voor de senior. Zo is het appartement geheel drempelvrij, overal brede deuren en is de badkamer voorzien van steunen aan de muur. De slaapkamer is direct naast de woonkamer gelegen met een toegangsdeur naar deze woonkamer. Ook de badkamer is vanuit de slaapkamer direct bereikbaar. Het toilet is zowel vanuit de hal als ook vanuit de badkamer te bereiken zodat u de mogelijkheid voor privacy de badkamer af te sluiten.

Elke woning heeft een eigen balkon.

plattegrond

 

Veiligheid:

Het gebouw is voorzien van een eigen receptie, waar alle bezoekers zich moeten melden. Zowel overdag als ook ’s avonds. Buiten de openingstijden van de receptie is de toegang tot het gebouw afgesloten en voorzien van bewakingscamera’s

receptie

Privacy, maar ook gezelligheid:

Privacy wordt hier volop gerespecteerd, maar zoekt u gezelligheid onder de medebewoners van het gebouw, dan kan dat ook. Zo worden er met regelmaat tal van activiteiten georganiseerd zoals bridgen, sporten jeu de boules, handwerken etc.

Natuurlijk kunnen er in overleg met de activiteitencommissie andere activiteiten worden georganiseerd.

Faciliteiten:

Naast mooie en comfortabele appartementen, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een tal van faciliteiten.

Lounge: zo is het gebouw voorzien van een lounge, waar u gezamenlijk met de mede bewoners kunt bijpraten bij het dagelijkse georganiseerde koffie-uurtje. Deze lounge is tevens voorzien van een bibliotheek met een aanbod aan groot letterboeken.

lounge

 

Hobbykamer: daarnaast is er de mogelijkheid om een speciale hobbykamer te huren. Waar u uw hobby van harte lust kunt uitoefenen, zonder direct alles te moeten opruimen.

 Parkeren: natuurlijk is er ruime parkeergelegenheid bij het gebouw aanwezig, maar is er tevens de mogelijkheid om een garage te huren. Voor de fiets of de scootmobiel kan er gebruik gemaakt worden van een aparte stalling die alleen voor de bewoners en medewerkers toegankelijk is.

Kapsalon en winkel: tevens is er in het gebouw een dames-/herenkapsalon en een schoonheidssalon aanwezig, maar ook komen de medewerksters op afspraak desgewenst bij u aan huis. Bent u een boodschap vergeten? Heeft u geen zin om boodschappen te doen of is het weer er niet naar om er op uit te gaan? Dan bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de minimarkt die in het gebouw gelegen is.

kapsalon

Logeerkamers: wonen uw vrienden of kinderen verder weg of willen zij na een gezellig avondje bij u op bezoek blijven slapen? Dan kan dat ook. Het gebouw is voorzien van enkele logeerkamers voor 2 personen. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u deze van te voren reserveren.

Service: Naar behoefte kunt u ook gebruik maken van een eigen service die in het appartementengebouw wordt verleend. U kunt dan denken aan het uitbesteden van uw was, kleine onderhoudsklusjes en reparaties, begeleiding voor als u geen vervoer heeft of niemand met u mee kan gaan op doktersbezoek o.d., maar ook aan hulp bij huishoudelijke werkzaamheden.

begeleiding

Culinair genieten: in het gebouw zijn eigen koks aanwezig die voor u de dagelijkse maaltijd willen bereiden, waarbij zij rekening houden met uw wensen en dieetvoorschriften. Deze maaltijden worden bij uw woning gebracht. Op dinsdag en meestal ook op de feestdagen is het mogelijk om in plaats van in uw eigen appartement aan te schuiven in het restaurant van het gebouw. Heeft u gasten? Geen probleem, ook voor hen kunt u een maaltijd in het restaurant bestellen.

Tarieven:

Huur appartementen  vanaf    € 694,52 per maand

Servicekosten € 462,69 per maand*

Water, gas en elektra € 150,63 per maand

Dinerkosten  € 141,38 per persoon per maand

* De servicekosten omvatten de kosten voor onder meer de 24-uurs aanwezigheid van zorg, de verlening van incidentele zorg en de algemene kosten voor interne voorzieningen zoals de technische dienst, receptie, winkel en de keuken.

Meer weten neem dan contact op via het formulier op deze website onder vermelding van “wonen in Sliedrecht”.