Opdracht in de kopersbegeleiding

Opnieuw een leuke opdracht in de kopersbegeleiding

Na een opdracht van 1,5 jaar in de kopersbegeleiding welke eind december 2018 is geëindigd, is Bianca vanaf april 2019 wederom ingehuurd voor de kopersbegeleiding door een ontwikkelende aannemer in de regio. Deze opdracht zal tot circa februari 2020 duren en zal 3 dagen in de week door Bianca met verve worden uitgevoerd.

Kopersbegeleiding

De opdracht behelst het houden van kopersgesprekken voor verschillende projecten, het verwerken van de wensen van de kopers tot offertes, het coördineren van de showrooms en het uitwerken van de meer- en minder werkopdrachten tot een definitie keuzepakket voorzien van plattegronden per woning en de keuzepakketten voor de uitvoering op het werk. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd naast het werk op het gebied van ouderenhuisvesting.

Heeft u ook wel eens behoefte aan een tijdelijke kracht op het gebied van verkoopverkoopmanagement of kopersbegeleiding? Neem dan eens contact met Bianca op om te kijken wat zij voor uw bedrijf kan betekenen.

Contactpagina

Eindjaarstips 2018/2019

Het jaar is bijna ten einde, dus tijd om wat eindejaarstips met u te delen.

Via deze link komt u terecht op de pagina van de Rabobank waar een aantal goede tips voor u op een rijtje zijn gezet. Klik op de kerstafbeelding om naar de link te gaan.

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2019 toe!

“Doet zo zeer” van Heleen van Rooyen op TV

Weet u dat de film “doet zo zeer” van Heleen van Rooyen op donderdag 21 december op televisie wordt uitgezonden? De film is te zien op SBS 6 en begint om 20.30 uur. Een prachtige film gemaakt samen met haar moeder over dementie.

Continue reading

Tijdelijke opdracht in de kopersbegeleiding

Op maandag 11 september jl. is Bianca Sabel van TOP onroerend goed gestart met een mooie tijdelijke opdracht binnen de kopersbegeleiding.

Zij is de komende periode voor 3 dagen in de week ingehuurd om kopersgesprekken voor verschillende projecten te voeren. Zij zal deze werkzaamheden uitvoeren naast haar werk op het gebied van ouderenhuisvesting.

kopersbegeleiding

Heeft u ook wel eens behoefte aan een tijdelijke kracht op het gebied van verkoop, verkoopmanagement of kopersbegeleiding? Neem dan eens contact met Bianca op om te kijken wat zij voor uw bedrijf kan betekenen.

Contactpagina

Diensten TOP onroerend goed beschikbaar via Vivera Mantelzorgpas Zwijndrecht

Vivera Mantelzorgpas

Bent u mantelzorger van iemand woonachtig in Zwijndrecht (inclusief Heerjansdam)? Dan kunt u via de Vivera Mantelzorgpas gebruik maken van verschillende diensten van TOP onroerend goed.

Voor wie is de Vivera Mantelzorgpas?

De Vivera mantelzorgpas is voor mantelzorgers die zorgen voor iemand woonachtig in Zwijndrecht. Het is daarom niet noodzakelijk om als mantelzorger ook in Zwijndrecht te wonen om in aanmerking te komen voor de mantelzorgpas. De richtlijn is minimaal 8 uur per week en langer dan 3 maanden zorg verlenen aan een familielid, vriend of iemand anders in de directe omgeving. Continue reading

Tip van de maand september; Nieuwe levensfase, wat zijn mijn woonwensen?

Bij het begin van een nieuwe levensfase, veranderen je woonwensen. Het moment dat je kinderen de deur uit gaan en de pensioengerechtigde leeftijd snel naderbij gaat komen, is zo’n nieuwe levensfase. Het is goed om jezelf de vraag te stellen “Wat zijn mijn woonwensen voor nu en de komende jaren?” Wil ik blijven wonen of wil ik verhuizen? Ga ik verbouwen of waar ga ik heen?

Continue reading

Tip van de maand augustus: Brandveiligheid in de woning

Hoe brandveilig is uw woning? Brand in huis, daar wil liever niemand aan denken. Ouderen vormen wat dit betreft een risicogroep. Vaak is er na het ontstaan van brand in huis niet veel meer dan 3 tot 4 minuten de tijd om de woning te verlaten. Wat kunt u doen om uw woning brandveilig te maken? Hieronder een beknopte checklist.

brandveiligheid

Continue reading

Tip van de maand juli: Maak ook uw tuin seniorproof!

Om langer zorgeloos in uw eigen woning te kunnen blijven wonen is het niet alleen belangrijk om uw woning tijdig geschikt te maken, maar is het zeker ook verstandig om uw tuin seniorproof te maken.

Veel mensen merken naarmate ze wat ouder worden dat tuinieren niet meer zo gemakkelijk gaat en maken de tuin onderhoudsvriendelijker. Hier een aantal tips voor u op een rijtje om uw tuin seniorproof te maken.

Continue reading

Tip van de maand juni: 7 Tips om vallen in huis te voorkomen!

Vandaag 7 tips voor uw veiligheid in huis. Deze keer gaat het over de vraag hoe u vallen in uw huis kan voorkomen.

Vallen is het grootste risico voor ouderen om hulpbehoevend te raken. Eén van de dingen die u zelf kunt doen is voorkomen dat u valt in huis. Onderstaand daarom 7 eenvoudige tips om het vallen in uw huis te voorkomen.

Vallen ouderen

Continue reading

Tip van de maand mei: Haal de zomer in huis!

7 Tips om de zomer alvast in huis te halen

Veel mensen worden blij en vrolijk als het zonnetje meer gaat schijnen. Ook de senioren zijn hier geen uitzondering op. Waarom zouden we wachten tot het zomer wordt? Pas uw interieur aan en haal de zomer alvast in huis! Ook voor de dagen dat het regent.

Continue reading