fbpx

Kopersbegeleiding

Voor de meeste kopers is het kopen van een woning geen alledaagse bezigheid. Bedrijven hebben dan ook veel baat bij een goede en gedegen begeleiding van hun kopers tijdens de bouw. Hier komt de ervaring en mensgerichte aanpak van TOP-og goed van pas. Het is belangrijk dat zowel de koper als ook u bij de oplevering van de woning tevreden kunnen terugkijken op deze periode.

Een goede manier om bij oplevering tevreden kopers te hebben is door de verkoop te combineren met de kopersbegeleiding door TOP-og. Door alles in één hand te geven voorkomt u onnodige afstemming tussen verschillende afdelingen en bedrijven. Hierdoor zullen er minder snel communicatiefouten ontstaan. Deze persoonlijke begeleiding wordt door de meeste kopers dan ook  zeer gewaardeerd.

Bovendien zal door de combinatie van verkoopbegeleiding en kopersbegeleiding ook de verkoop van uw project een extra stimulans krijgen. Deze combinatie zorgt er voor dat bij een 1e kennismaking van een klant met uw project het direct al duidelijk is hoe de woning aan te passen is aan hun persoonlijke wensen. Vaak zijn er in een woning veel meer aanpassingen mogelijk dan een klant in eerste instantie denkt, waardoor meer belangstellenden voor uw project behouden blijven.