fbpx

Een mooi bericht van een tevreden klant met een leuk cadeau voor u!

Vandaag ontving ik een mooi bericht van een tevreden klant met een leuk cadeau voor u! Lees snel wat u moet doen om dit cadeau te kunnen ontvangen.

huis met strik

Op 14 november kwam ik in Meppel aan om mijn vrienden en kennissen in Nederland weer eens te bezoeken. Bij 1 van deze bezoeken kwam ik in gesprek met Bianca van TOP onroerend goed. Ik vertelde haar dat ik in Spanje woon maar 1 keer per jaar al mijn vrienden in Nederland kom opzoeken en met hen mijn verjaardag vier. Nu wil het feit dat ik al op leeftijd ben. Zij vroeg mij hoe ik in Spanje woon en of mijn huis er wel geschikt voor is om daar zorgeloos ouder te kunnen worden. Al pratende gaf zij mij wat voorbeelden en tips waarmee ik mijn woning zou kunnen aanpassen. Nu heb ik haar gevraagd of zij een paar daagjes naar Spanje zou willen gaan om mijn huis eens goed onder de loep te nemen en een rapportje met aanbevelingen te Schrijven. Onlangs is ze naar Spanje afgereisd en heeft zij een rapport over mijn woning geschreven. Nu heb ik besloten alle aanbevelingen te gaan uitvoeren zodat ik voorlopig weer zorgeloos in Spanje kan wonen.

Wat ben ik blij met haar aanbevelingen!

Omdat ik morgen jarig ben, heb ik besloten een cadeautje uit te delen. Iedereen die de facebookpagina van TOP Onroerend Goed liked of geliked heeft en zich daarna aanmeldt via het formulier op de website van TOP Onroerend Goed (www.top-og.nl) onder vermelding van “gratis presentatie of woongesprek” dingt mee voor een gratis presentatie over het zorgeloos ouder worden in de eigen woning of een gratis woongesprek van 1 uur met Bianca. Op 6 december a.s., zodra ik weer naar Spanje ga, laat Bianca weten wie mijn cadeautje heeft gewonnen.

Ik hoop dat u met velen mijn voorbeeld wilt volgen

Met vriendelijke groet,

Dhr. S. Klaas